Општинска смотра рецитатора 2021. „Песниче народа мог“

У складу са предоченом динамиком такмичења на свим нивоима 52. смотре рецитатора „Песниче народа мог“ обавештавамо све заинтересоване институције и појединце да ће овогодишња Општинска смотра рецитатора бити одржана 12. априла 2021. године у Културном центру „хаџи Рувим“ Лајковац, са почетком у 10 часова.

Због измењених околности, изазваних епидемијом Ковид 19, општинска смотра рецитатора ће бити одржана у онлине формату, што значи да такмичари неће наступати „уживо“, већ ће организатору бити доставњени снимци њиховог наступа.

На општинској смотри учествују рецитатори одабрани: на школским смотрама, рецитатори из дечијих, омладинских културно-образовних центара, културно-просветних заједница и установа културе, рецитатори из аматерских позоришта и клубова, КУД-ова, рецитаторских студија, клубова Војске Србије, студенти и рецитатори појединци.

Број кандидата, по категоријама (млађи узраст – од 1. до 4. разреда, средњи узраст од 5. до 8. разреда и старији узраст – средњошколци, студенти и остали), није ограничен.

Пријаве и снимке потребно је доставити организатору најкасније 2 дана пре одржавања такмичења, и то:
– на мејл адресу: kclajkovac@open.telekom.rs (што је препорука организатора)
– или поштом на адресу КЦ „Хаџи Рувим“, Војводе Мишића 2, 14225 Лајковац

Рок за пријаву је 10. април.

ОБЈАВЉЕНО: 6.4.2021.