Школа глуме при Културном центру од 16. марта

Школа глуме за децу, која годинама успешно функционише при лајковачком Културном центру “Хаџи Рувим”, поново поново почиње са радом 16. марта. Окупљање нових полазника је у суботу 16. марта од 11 часова, у малој сали Културног центра “Хаџи Рувим” (на спрату).

Школа глуме уписује полазнике старости од шест година па на даље. Програмом је предвиђено да се кроз игру, вежбе сценског покрета и сценског говора деци приближе елементи глуме и да се на тај начин уведу у свет имитације, импровизације и глумачког заната.

Примарни циљеви школе глуме су: развијање маште и креативности код деце, развој концетрације, усвајање сценског покрета, вежбе технике гласа, рад на дикцији…

Ментори Школе глуме, шету годину заредом, су академски глумци Маријана Михаиловић и Петар Михаиловић. Програмом су предвиђена два часа недељно у трајању од 60 минута. На крају првог полугодишта предвиђен је један Јавни час, а на крају другог и мала позоришна представа.

Организатори позивају све заинтересоване да се придруже, а све информације о могу се добити на бројеве телефона: 064/ 180 47 14, Маријана и 064/ 225 94 16, Петар.